Faptele de care sunt acuzaţi Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână afectează încrederea în întreg sistemul de justiţie şi au un grad de pericol deosebit, având în vedere că aceştia au luat o sumă mare de bani ca să intervină pentru o persoană judecată pentru tentativă la omor, potrivit procurorilor DNA.

DNA: Mircea Băsescu s-a folosit de calitatea de preşedinte a fratelui său pentru a fi credibil

Mircea Băsescu s-a folosit de faptul că este fratele preşedintelui pentru a fi credibil în faţa lui Florin Anghel când i-a spus că poate interveni la judecători pentru ca Bercea Mondial să scape de închisoare, potrivit procurorilor DNA.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu, au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care cer vineri Tribunalului Bucureşti arestarea lor preventivă.

 

loading...

2 COMENTARII

  1. CE O SA FACETI CU PRIMARU SI PREECTUL DIN CONSTANTA ACESTI SUNT SI MAI MARI INTERLOPI,MAZARE DIN SALARUL DE PRIMAR A REUSIT SA-SI CUMPERE PESTE HOTARE HOTELURI SI PLAJE INTINSE,CUM DE NUMAI PE BASESCU LATI GASIT ASA DE REPEDE ,CA SA-I ACOPERITI PE CEILALTI,SAU VA STA PRESEDINTELE IN GIT SI NU CUMVA SA-L CONDAMNATI PE FELIX SI AT-I DAT IN FAMILIA BASESCU

  2. SECURISTUL ABRAHAM CIND O SA DEA SOCOTEALA DE MILIOANELE PRIMITE PENTRU CEI CARE SE DROGEAZA IN CURIND I-I VINE SI LUI TIMPUL A PUS LA DISPOZITIE LA FAMILIA BERCE APARATURA PRIMITA DE LA UE PENTRU A FACE CONFERINTE PE TEMA DROGURILOR ESTE MINA DREAPTA A LUI VOICULESCU. DAR NU UITA CA CU MINA DREAPTA SE STERGE VOICULESCU LA FUND SI TOT CU AIA TE VA STERGE SI PE TINE NAPIRCA SECURISTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.