Fostul ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, cel care conducea Serviciul de Informaţii Externe (SIE) în perioada în care Elena Udrea şi Alina Bica au fost fotografiate împreună la Paris, a oferit noi detalii despre episodul celebrului filaj.

După ce Traian Băsescu a declarat că este clară o implicare a serviciilor de infrmaţii în evenimentul de la Paris, Meleşcanu susţine că acest lucru este mai puţin probabil. Sau, cel puţin, filajul nu ar fi fost făcut direct de agenţi ai serviciilor. Explicaţia este una cel puţin ciudată: serviciile nu ar avea dotarea tehnică pentru aşa ceva.

„Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute (pozele – n.r.) de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele”, a declarat Meleşcanu la Antena 3.

În toamna anului 2014, cu doar câteva zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidenţiale, pe un blog deschis doar pentru câteva ore au apărut mai multe imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica în vacanţă la Paris, pe 14 februarie 2014.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.