Despre cum s-au antifonat pereţii clubului Colectiv dar şi despre materialele care s-au folosit la construcţia acestora a relatat într-o intervenţie telefonică administratorul firmei care s-a ocupat de antifonare, la realitatea tv

„S-au folosit cele mai ieftine materiale”, spune ŞTEFAN ŞUTO, administrator firmă antifonare.

„Noi am recomandat ca la toți clienții mai multe materiale și s-a ales varianta cea mai ieftină. S-a recomandat de la variante ignifugate până la burete cofrag. S-a ales o variantă și mai ieftină, buretele plan. Cel pus pe stâlpi nu știu cine l-a pus acolo și de ce l-a pus – cel piramdal, pe care îl vedeți în toate pozele”, a spus Șuto pentru Realitatea TV.

„Buretele ăsta există în toate studiourile din România, dar nu am văzut pe nimeni să folosească efecte pirotehnice într-o încăpere unde există material inflamabil. Din păcate, patronii aleg ce e mai ieftin”, a spus Șuto.

Oficialul firmei a mai spus că buretele nu arde foarte repede și a subliniat că patronii au spălat la un moment dat materialul. El a mai spus că un perete fals de lemn a fost aplicat de patroni pe tavan.

Mărturiile celor aflați la fața locului în momentul incendiului spun că acesta a izbucnit după ce buretele de pe un stâlp s-a aprins de la artificiile folosite în timpul concertului. Focul s-a extins apoi repede spre tavan.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.