Deutsche Welle a publicat, joi, un material in care critica dur reactiile recente ale premierului Victor Ponta in conflictul deschis cu Horia Roman Patapievici, Mircea Mihaies si ceilalti membri ai fostei conduceri ICR.

„Acuza de fascism aminteşte de cele proferate de fasciştii de la Moscova la adresa prodemocraţilor şi pro-europenilor de la Kiev. Fiindcă Mircea Mihăieş, de pildă, e bine cunoscut ca un briliant publicist critic, care a militat constant, credibil şi eficient, în decursul prolificei sale cariere, pentru democraţie liberală şi împotriva oricăror sisteme, partide, utopii, ideologii şi mişcări totalitare”, se arata in articolul semnat de Petre M. Iancu pe dw.de.

Mai mult, publicatia germana il acuza pe Victor Ponta de „rasturnarea completata a realitatii”, sustinand ca declaratiile premierului sunt „un act pur si simplu anti-romanesc”.

„Demersul lui Ponta, nota bene, are loc într-un moment greu pentru România şi Republica Moldova, care ar reclama de fapt unire şi solidaritate. În loc s-o promoveze, premierul a preferat să relanseze cu putere şi să exacerbeze prin populism electoral criza politică românească, suscitată de rivalitatea dintre palate”, concluzioneaza dw.de

loading...

1 COMENTARIU

  1. Petre M,Iancu-? = nou name,altă târâturâ lătrătoare la porți străine,ca alde telectualii români(horia patapievici,căl mai strigă și roman!)care injură limba maternă,care au cele mai abjecte exprimări ridicând funcțiile de eliminare a toxinelor din organismul uman la rang de artă(?!?) stupoare !!! suntem plini de telectuali de 2 lei ,auzi expresie căcănar la pensie joacă table …,dom’ne !!! îți moare neuronu la trei silabe !!!
    Iancule ești un lucru absolut vulgar al fenomenului uman !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.