Deputatul Nini Săpunaru şi-a dat demisia din funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Vrancea, în urma fricţiunilor care au destabilizat organizaţia judeţeană în ultimele luni, după cum ne-au declarat surse din partid, scrie ziaruldevrancea.ro.

Biroul Politic National urmează să numească un preşedinte interimar luna aceasta, cel puţin până pe data de 21 decembrie. În cărţi pentru preluarea aripii liberale din noul PNL sunt doi liberali, Cătălin Toma, primarul de la Jariştea, şi Paul Ciubotaru, fost director al Administraţiei Fondului Naţional pentru Mediu. La Focşani se află astăzi Ilie Bolojan, secretarul general al PNL, care se află într-o şedinţă cu structurile de conducere ale partidului pentru desemnarea unui sucesor.

Parlamentar din anul 2001, Nini Săpunaru se află la şefia organizaţiei PNL din noiembrie 2005, când l-a detronat de la preşedinţia organizaţiei pe Corneliu Momanu, fost primar al Focşaniului şi parlamentar liberal.
Iată ce a scris primarul Toma pe Facebook

Mai mulţi liberali au fost cu jalba-n proţap la Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL, pentru a o ruga să medieze situaţia de la Vrancea. Iată ce a postat vineri pe contul de Facebook al Primăriei Jariştea, primarul liberal Cătălin Toma: „Astăzi am avut plăcerea deosebită de a participa la o întâlnire cu doamna copreședinte Alina Gorghiu în cadrul căreia am discutat despre situația filialei PNL Vrancea împreună cu colegii primari, doamna Fevronia Stoica,Trofin Tudorel, Alexandru Ciprian Epure, Ciubotaru Paul Emil. Remarc cu admirație atitudinea pozitivă dar și constructivă a doamnei copreședinte în ceea ce privește viitorul filialei Vrancea. Sper ca lucrurile să decurgă în folosul organizației noastre, a tuturor membrilor PNL Vrancea și în același timp, să avem parte de un scor cât mai ridicat la următoarele competiții electorale. Cu prietenie, Cătălin TOMA”.

Integral pe www.ziaruldevrancea.ro

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.