Demisie în cazul Liviu Dragnea după dezvăluirile de la Realitatea. Samuel Calotă s-a retras din funcția de consilier în MAI, anunță Realitatea TV.

Samuel Calotă și-a dat demisia din funcția de consilier al secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul, din cadrul Ministerului de Interne. Demisia vine după ce martorul-cheie în dosarul „Referendumul”, Romică Părpălea, a declarat că Samuel Calotă i-ar fi oferit bani pentru a retrage un denunț împotriva lui Liviu Dragnea.

Martorul-cheie și singurul denunțător în dosarul „Referendumul”, Romică Părpălea, fost președinte al unei secții de votare din Alexandria, a dezvăluit, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, moderată de Rareș Bogdan, la ce presiuni a fost supus pentru a-și retrage denunțul împotriva lui Liviu Dragnea.

„În mai 2012, mi s-a oferit posibilitatea să vin ca președinte la o secție de votare, fiind jurist de profesie în municipiul Alexandria. Vorbim prima dată de alegeri locale. Am fost președinte la secția 25, Municipiul Alexandria, în prima fază la alegerile locale. Mi-am mutat domiciliul de pe Bragadiru pe Alexandria. Mi-am dat demisia din PSD și să nu fiu incompatibil cu funcția. La alegerile locale a fost la 38% prezență pe secția mea. Acolo mi-a cerut să modific procesul verbal, ca să aibă voturile necesare, la 98%, mâna dreaptă a lui Dragnea, domnul Boboc Valentin, care a fost directorul Apa Serv; cum s-a modificat în comuna Bragadiru, unde a fost condamnat primarul, undeva peste 90%. I-am spus ‘domnule Boboc, dați-mi scris și modific’. Și el mi-a zis așa: ‘nu mai ești membru PSD, nu mai ești președinte PSD, după referendum te vom suspenda din funcția de director general’ că nu am dorit să ajut partidul. Nu am modificat procesul verbal”, declară Romică Părpălea.

Integral pe pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.