Patronul echipei Steaua București, Gigi Becali, a luat o decizie radicală după ce Steaua a pierdut meciul cu Rosenborg, cu 0-3, în prima manșă a play-off-ului Europa League. becali a declarat că se va retrage în 2016.

Steaua a jucat bine în prima repriză, dar a ratat foarte mult.

Rosenborg a deschis scorul prin Mikkelsen (min.61), iar apoi şi-au majorat avantajul după şase minute, în urma golului marcat de Helland (min.67). În prelungiri, Rosenborg a majorat scorul la 0-3.

La finalul meciului, suporterii i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi și au aplaudat echipa norvegiană.

Gigi Becali: Nu mai cred în calificare. În 2016 mă retrag

„Eu nu ştiu ce s-a întâmplat. De la greşeala lui Muniru s-a luat primul gol. Noi am dat bară, ei au dat gol, asta e. La 2-0 mai credeam la calificare, dar la 3-0 nu mai cred. Să vină alţii să ia Steaua. Eu nu mai sunt dispus să dau 1 milion de euro pe lună. Nu mai am de unde.

Eu cedez echipa, dar o ia cineva? Dacă o dau, pun condiţia să iau banii pe jucători, pe lot. Faceţi voi, dacă ştiţi mai bine. Sunt obligat să stau la Steaua? Cine este idiotul să scoată 1 milion de euro pe lună pentru Steaua?

Mai am 7 milioane de euro în cont la Steaua. Putem să mai ţinem echipa un an de zile. Trebuie să renunţ la nişte jucători, pentru că nu mai am bani. Dacă ne calificam în grupe, scoteam 7-8 milioane de euro.

Plouă de undeva cu bani ca să dau la Steaua? Dar eu nu abandonez lupta aşa uşor. Vreau să-l dau gratis pe Tade. Dacă îmi dă cineva 50.000 de euro, nu vreau să iau banii. Vreau să-l dau gratis. Cu Tahar ce să fac, pentru ce să-i dau banii?

O să micşorez salariile angajaţilor de la club, adică şi lui Argăseală. Campionatul, în România, îl iau la pas. Eu tot mai cred că echipa asta e puternică. Eu sunt vinovat cu Tade, eu l-am adus. Rădoi l-a adus pe Hamroun, e cea mai bună alegere. Eu îmi asum trasferurile şi cu asta-basta.

Rădoi mi-a promis că nu va lua o decizie pripită, să demisioneze după vreun meci.

E greu să mai ajungem anul viitor în Liga Campionilor. Toate campioanele investesc. Dacă nu se iau măsuri de relaxare fiscală, cred că mă retrag. Mai lupt un an de zile. Dacă nu ne mai calificăm în Liga Campionilor în 2016, mă retrag.

V-o dau cadou vouă! Eu nu mai iau bani de la fete ca să le dau la fotbal. Nu vreau să pierd averea la Steaua. Nu mai am bani să dau”, a spus Gigi Becali la televiziunea Sport.ro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.