Datorită salariilor deloc modeste și ale facilităților de tot felul, efectivele românești de polițiști, procurori și tot felul de specialiști criminaliști nu sunt în niciun caz de neglijat !

De la destul de mult timp, după formidabila dezvăluire despre dezinfectanții diluați, din mai toate unitățile spitalicești și sanitare, copios remunerații noștri anchetatori (observați-le numai automobilele din locurile de parcare ale Parchetului, Poliției și ministerului de Interne!) n-au reușit să clarifice absolut nimic din numeroasele întrebări iscate, firesc, în spațiul public:

– câți pacienți (măcar estimativ) au murit din cauza infecțiilor nosocomiale și nu în urma afecțiunilor pentru care au fost internați și tratați ?

– cine poartă răspunderea pentru acele decese ?

– cine sunt complicii din spitale și cabinete medicale ai furnizorilor (nu numai HexiPharma!) de dezinfectant diluat, la prețuri infinit mai mari decât chiar în Germania ?

– dacă Dan Condrea s-ar fi sinucis (conform unor opinii oficiale), cum se explică faptul că nu și-a folosit pentru asta arma pe care o avea în proprietate și cum de, înainte de a se fi izbit cu mașina de un copac, a parcurs mai multe zeci de metri pe lângă suprafața carosabilă și nu a virat brusc de pe aceasta spre locul impactului ?

– dacă n-ar fi fost sinucidere, care a fost cauza, care a fost dinamica exactă a unui accident, iar dacă automobilul a avut vreun defect, cum de a trecut prin verificarea periodică ITP și cine ar răspunde pentru asta ?

– dacă s-a prezumat și că ar fi fost un asasinat, care ar fi indiciile deja clarificate sau dacă această variantă ar trebui abandonată și, mai ales, de ce ?

– cine conduce cercetările și, implicit, răspunde pentru rezultatele acestora?

Toți aceia care ar fi trebuit deja să răspundă la aceste întrebări au încasat sau cheltuit, între timp, miliarde din bani publici !!!

PENTRU CE-I PLĂTIM ?!?!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.