Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, declară că s-a intervenit de sâmbătă seara pentru ca bucureștenii din acest sector să nu fie afectați.

Încă din cursul serii de sâmbătă, de la orele 19.00, în Sectorul 4 se intervine cu aproximativ 50 de utilaje, concomitent pe marile artere și străzile secundare.

Au fost împrăștiate 400 de tone de material antiderapant, s-a reușit deblocarea, până la această ora, a 19 străzi, au fost îndepărtați arborii doborâti de viscol, restabilită circulația troleibuselor în zona străzii Turnu Magurele.

De asemenea, se acționează pentru degajarea zăpezii de la intrările în spitale, școli și instituții de interes public.

„Suntem în obiectiv încă din cursul serii precedente. Am mobilizat întregul efectiv al Poliției Locale, al Direcției Gospodărire Locală, cât și toți lucrătorii societății REBU.

Am facilitat trecerea către cazuri a ambulanțelor și am acordat primul ajutor unui cetățean la care nu a putut ajunge ambulanța. În aceste condiții, nu înțelegem acuzațiile Primarului Interimar al Capitalei și considerăm că prioritatea tuturor este cetățeanul. Sper să lucrăm împreună pentru siguranța și confortul bucureștenilor”, a declarat Daniel Baluță, Primarul Sectorului 4, potrivit dcnews.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.