Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta,  vrea să îşi pună în practică cunoştinţele gastronomice, în special cele în ale dulciurilor, şi s-a hotărât să îşi deschidă o cofetărie, scrie libertatea.ro

Dacianei îi place să gătească sănătos și este și autoarea unei cărţi de reţete de mâncăruri şi prăjituri bazate pe ingrediente naturale. Aşa că s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul şi să deschidă o cofetărie cu dulciuri bio.

Conform unor apropiaţi de-ai politicienei, prăjitura casei va fi Macarons, “care îi iese perfect Dacianei, la fel cum îi ies şi plăcintele cu mere şi cu brânză”. Găteşte împreună cu fiica ei, Irina. În cofetăria ce urmează să fie deschisă peste câteva zile, în Capitală, se vor găsi însă şi deserturi tradiţionale româneşti.

Daciana găteşte acasă aproape la fiecare sfârşit de săptămână împreună cu fiica ei, Irina, iar premierul e încântat de ceea ce iese din mâinile fetelor sale. De altfel, eurodeputata susţine că, de când s-a însurat cu ea, Ponta a renunţat la mâncarea nesănătoasă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.