Un jurnalist de la cotidianul The Telegraph a făcut un drive test cu Dacia Duster, model care ar urma să fie lansat în Marea Britanie peste doi ani.

Şi nu i-a plăcut deloc: o consideră plictisitoare, învechită, lipsită de ornamente şi incapabilă să producă vreo senzaţie şoferului, scrie Realitatea.net.

Andrew English îşi începe articolul despre tura sa cu Dacia Duster comparând experienţa cu un test drive din 1986, tot pe o Dacia Duster – numele sub care se vindea maşina Aro în Marea Britanie. În 1986, Dusterul l-a lăsat în drum. Spre deosebire de testul de acum 24 de ani, Dacia Duster are cel puţin două atuuri: nu a capotat, iar sloturile pentru comenzile de bord nu au fost realizate batând cu ciocanul într-o şurubelniţă ca să treacă prin tabloul de bord.

„Aspectul exterior al Dusterului este fără îndoială old school, cu oglinzi retrovizoare minuscule şi o caroserie costelivă şi deloc artistică, împreună cu o mască frontală cu puternice influenţe americane”, scrie Andrew English. Mai mult, vopseaua maro „rahat de căţel” îi aminteşte jurnalistului de un Renault pe care l-a cumpărat socrul său în anii ’70.

„Înăuntru, impresia că e o maşină veche de 20 de ani persistă”, scrie English, criticând simplitatea bordului. „Poziţia de condus e foarte ciudată, cu picioarele întinse ca într-un şezlong, iar volanul ajustabil îţi dă impresia că te dai într-o maşinuţă de la bâlci. Părţile din plastic au un design necioplit, iar inserturile maro sunt spectaculos de banale”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.