Întortocheate sunt căile lui Dan Șova, ministrul pentru marile proiecte care însă nu se văd  încă la orizont.

După ce l-a ținut în funție multe luni după ce l-a demis verbal, acum îl recompensează cu un loc în  consiliul de administrație, deși, în cele din urmă l-a schimbat.

Este vorba despre fostul șef al CNADNR, Mircea Pop, despre care presa a scris zeci de articole cu tot atâtea acuzații.

Printre altele, în 1998, Mircea Pop, pe atunci director al Directiei Regionale  de Drumuri Cluj, a fost acuzat de Curtea de Conturi de deturnarea a 17 miliarde  de lei din fondul de calamitati. Dupa ce a lucrat o perioada in sectorul privat,  Pop a devenit, in 2003, consilier pe probleme tehnice in guvernul Năstase, iar in iunie 2004 a fost  numit director general adjunct la CNADNR.

El a revenit în guvernarea Ponta șef la CNADNR, a fost schimbat după multe acuzații, însă ministrul Dan Șova îl recompensează cu un loc în consiliul de administrașie al aceleiași companii, CNADNR.

O ordonanţă, care a trecut fără piedici prin Parlament şi mai aşteaptă, prevede că reprezentanţilor în Adunările Generale ale Acţionarilor să-şi mărească indemnizaţiile de şedinţă de la 47 de lei, cât iau în prezent, până la 25% din cât primeşte şeful companiei.

Șeful CNADNR primește un salariu de 10.000 de lei, iar Pop va primi 25% din leafa  acestuia.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.