Cristian Tudor Popescu a declarat că obiectivul Secției pentru investigarea magistraților este ca Laura Kodruța Kovesi să fie arestată.

„Idealul, funcția-obiectiv este, minunat ar fi, pentru Secție, pentru Gestapo și pentru PSD-ALDE, ca doamna să fie arestată, ăsta ar fi idealul. Deocamdată, încă nu și-au asumat, ați văzut că au luat-o progresiv. Încă nu-și asumă arestarea Secția. Dumneavoastră de ce credeți că au ținut-o șapte ore acolo, ce credeți că s-a întâmplat? .  Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. A fost ținută 7 ore? Păi asta înseamnă că e o problemă, domnule! Înțelegeți? Timpul este o idee manipulatorie veche, de pe vremea Securității, din anii 50. Securitatea spunea: dacă ați ajuns la noi, sigur ați făcut ceva! La noi n-ajunge nimeni degeaba! Acest sentiment vrea să-l transmită Secția în clipa de față: Domnule, au ținut-o 7 ore! Îți dai seama, câte păcate are! Acesta este mesajul”, a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

Kovesi a fost pusă sub control judiciar.

”Face parte din aceeași campanie de hărțuire cu care m-am obișnuit. Am interdicția de a vorbi cu presa, ca urmare n-o să vă răspund.  Nu am voie să vă spun absolut nimic din ce s-a întâmplat aici, astăzi, și cu privire la acest dosar. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să vorbesc despre acest dosar. Nu vreau să am probleme. E măsură de a-mi închide gura, de a ne hărțui în continuare pe cei din justiție care ne-am făcut treaba. Probabil disperarea unora că aș putea ajunge în această funcție (procuror-șef european) a ajuns la anumite cote.”, a declarant Kovesi. 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.