Cristian Tudor Popescu a avut un schimb de replici, în direct la Digi24, cu deputatul USR Emanuel Ungureanu, după ce a criticat decizia USR-PLUS de a nu intra la guvernare.

Jurnalistul a declarat că este inadmisibil ca USR să nu participe la guvernare, ceea ce l-a făcut pe Ungureanu să spună că este o „fractură de logică” în declarația gazetarului.

Declarația inițială a lui Cristian Tudor Popescu:

„Nu sunt de acord cu poziția USR-PLUS, este dezamăgitoare. Faptul că nu vor în continuare să intre la guvernare e nefiresc. E un partid tânăr, un partid care s-a ridicat pe voturile cetățenilor care au avut încredere în ei, iar acum se situează USR-PLUS sub încrederea pe care le-o acordă cetățenii. E pur și simplu o pălărie prea mare pentru ei această încredere. E inadmisibil să nu participe la guvernare împreună cu un partid – era să zic de dreapta, PNL. Da, într-adevăr, e o problemă. USR ce e? De dreapta, de stânga, de sus, de jos? Asta este problema, continuă să oscileze, nu se definește și are astfel de poziții care, după părerea mea, nu fac bine deloc, cum este fuga asta de guvernare”, a spus gazetarul.

Schimbul de replici dintre Cristian Tudor Popescu și Emanuel Ungureanu:

Cristian Tudor Popescu: Am apucat să aud de la dl Ungureanu o exprimare în legătură cu mine, și anume fractură de logică. Orice altceva aș fi acceptat, dar nu asta, pentru că totuși cred că logica e ultimul lucru care mă va părăsi cât voi fi pe această lume. Prin urmare, revin, cu tot respectul, fac o completare pentru dl Ungureanu. Ați votat moțiunea de cenzură?

Emanuel Ungureanu: Sigur că da.

Cristian Tudor Popescu: USR-PLUS a votat moțiunea de cenzură?

Emanuel Ungureanu: USR, în Parlament nu e PLUS.

Cristian Tudor Popescu: Deci nu vă considerați USR-PLUS.

Emanuel Ungureanu: Am spus: în Parlament nu e PLUS. Suntem USR-PLUS, dar nu și în Parlament.

Cristian Tudor Popescu: Am înțeles. Dar ați votat moțiunea de cenzură, USR, da?

Emanuel Ungureanu: Exact.

Integral aici

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.