Editorialistul Cristian Tudor Popescu a analizat la Realitatea TV motivele pentru care Traian Băsescu i-a „atacat”, luni seară, pe Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu.

Nu e nevoie de Băsescu să ne explice de ce e ridicol Tăriceanu. Orice cetăţean cu bun-simţ se uită lung la acest Tăriceanu, care a fost vreme de 4 ani premierul României. Acest marţafoi a condus România vreme de 4 ani. Un om capabil de asemenea gesturi prosteşti… El mai dorea să retragem trupele din Irak, care erau acolo sub egida NATO, să le retragem peste noapte.

Nu este comentabilă această acţiune a domnului Tăriceanu. Dacă alţi domni doresc să piardă electoral, n-au dect s-o facă. Eu cred că n-o vor face, pentru că reacţia populaţiei va fi clară şi inevitabilă. Nu suntem tâmpiţi. La asemenea măsură ce este inutilă, cine va lua în considerare asta ca o măsură utilă poporului?

Nu cred că e o gafă în ce-l priveşte pe Ponta (n.r. – premierul a declarat că efectele celor zece ani de mandat ai lui Traian Basescu sunt asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania). El are asigurată o poziţie ca premierul-meteo. Privirea lui arată postura, ignoranţa şi incompetenţa lui Victor Ponta.

Declaraţia cu Hitler nu vine ca urmare a ignoranţei, există un loc comun a propagandei sovietice, ce califică pe toţi duşmanii secerii şi ciocanului drept nazişti. Acest reflex îl are Putin. Stânga bolşevică are acest reflex să-şi califice duşmanii drept nazişti. Ea are rădăcini vechi în istoria partidului comunist bolşevic„, a spus Cristian Tudor Popescu în direct la Realitatea TV.

loading...

5 COMENTARII

  1. Domnule CTP,chiar ma minunez de explozia dumitale verbala ba despre unul sau altu.Nu cred ca iti este permis stimate ,,domn” sa te poti exprima in felul acesta.Dumneata probabil ca nu cunoasteti bunele maniere.Domnule indiferent de ne place sau nu ,nu puteti vorbi asa,si cred ca ar fi cazul sa va cereti scuze ,cat dl.TARICEANU,si dl. PONTA.Inca o data dezamagiti prin comportamentul fata de cel de langa dumneavoastra.

  2. Mare lichea acest CTP… De ce nu s-a dus reporter de front în Irak? E cald și bine pe banii furați de la fostul său șef pe care l-a îngropat. Mai bine să adoarmă în fotoliu comentând filme din care nu înșelege nimic.

  3. acest „stie tot” emite ca si cristoiu(alt stie tot) numai judecati de „valoare”.se vede din cosmos ca sunt basisti de nevoie ,santajati de catre actualul carmaci, care se pricepe de minune la astfel de lucruri.oare cine sunteti voi?ce va recomanda sa judecati niste oameni care ,culmea,chiar incearca sa faca cate ceva pentru poporul asta.sunteti niste trompetisti nenorociti,slujiti interese straine de acest popor.poate va veni si ziua dreptatii odata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.