Jurnalistul Crirstian Tudor Popescu vorbește pentru Digi24 despre tehnicile de manipulare ale politicienilor care ajung la DNA.

Probabil că peste timp se va construi un monument și pentru victimele torturii, pentru dl. Ghiță, că despre asta ne vorbește dânsul. E vorba de ceva absolut asemănător cu tortura din anii 50 cu victimele comunismului, cu asta dorește să se asimileze dl Ghiță, ca și dna Udrea (…). De fapt, ce urmăresc aceste declarații? Care este esența ideii de manipulare, pe care o vehiculează dl. Ghiță, dl. Băsescu, dna. Udrea, o s-o auzim cu siguranță și de la dna. Vasilescu…Ideea este următoarea: nu numai noi, adică persoanele publice aflate în funcții în politică, în administrație, în zone financiare, nu numai aceste „elite” au de suferit din contactul cu DNA, nu! Și dvs, simplii cetățeni! Ce spune domnul acesta? 4 milioane de oameni terorizați de DNA! Toate aceste organe de forță le asimilează Securității ăleia comuniste, asta e ținta de manipulare în conștientul și subconștientul colectiv”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Obstrucționarea actului de justiție este numit triumful democrației, a mai spus Cristian Tudor Popescu, arătând că este din nou vorba de un „scurtcircuit manipulator”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.