Cristian Tudor Popescu atacă dur televiziunea lui Sebastian Ghiță pentru că l-a urmărit pe Andrei Pleșu.

„RTV, după ce a înghiţit şi hoitul defunctei OTV, trage la titlul de fosă septică no.1 a televiziunilor din România. Nimic din ce-i murdar şi mişelesc nu-i e străin. Şi totuşi, astăzi, scula lui Ghiţă, televiziunea Retevei a reuşit să-mi facă ochii cât cepele: Andrei Pleşu urmărit, filmat cu camera ascunsă şi fotografiat pe stradă, la supermarket, în maşină, în casă, sub titrajul: „Ce face Pleşu după ce face morală”. Pentru că joi seara, la Gândul Live, Andrei Pleşu a formulat opinii critice usturătoare la adresa premierului prezidenţiabil Victor Ponta,  postul unde Ponta e Dumnezeu şi Ghiţă profetul său a difuzat nişte imagini după chipul şi asemănarea patronilor săi. În cel mai pur stil jegosecurist, reteveii au năvălit în casa şi în viaţa personală a d-lui Pleşu, viaţă care nu-i priveşte decât pe soţia sa şi pe cei apropiaţi lui”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Gândul.

 

loading...

8 COMENTARII

 1. Domnul Pleşu este o persoană publică, chiar personalitate. Având acest statut, normal că este „vânat” de presă, televiziune şi Can-Can. Deci, ceea ce face dânsul nu este doar atributul său (domniei sale- dacă doriţi) ci şi al unei părţi din opinia publică, cât o fi ea. Interesant este faptul că autorul articolului nu şi-a exprimat opinia atunci când dl. Pleşu l-a catalogat într-un mod deloc academic pe Maestrul Radu Beligan. Dar astea-s doar atitudini jego-securiste şi nu ne privesc pe noi, muritorii de rând.

  • Ce personalitate publica e dl. Plesu? A fost pe vremea ministeriatului. RTV-ul de ce nu da si imagini cu Ponta pe cand era insurat si ,,petrecea„ cu d-soara Daciana in taberele tineretului psdist? Ca Ponta e persoana publica! Si Daciana!

  • Si Besescu are dreptate in privinta ” Romania , tara de mana a II-a „, si Udrea Elena are dreptate atunci cand se vrea ,daca nu Regina Romaniei ,cel putin Presedinta Romaniei….e o nebunie intrega pe ” Vaporul ” vostru dragi romanasi . Care nu are dreptate acolo la voi ma ?!. Toti au dreptate si toti sunt destepti….in frunte cu primul marinar al tarii si camarila lui din care ,din pacate, si „respactabilul” Andrei Plesu face parte.

 2. Domnul Plesu este un OM, nu ca jigodiile care il sustin pe Domnul Ponta , da aproape toti, 99% care il sustin pe Ponta sant jigodiisecuristecacacioase
  dusmanii ROMANIEI . ROMANIA nu are nimic cu comunismul, comunistii asa ca trebuie inlaturati de la conducerea ROMANIE pentru totdeauna !!!!! .

  • @ Dumitru, da draga domnul Plesu are mai multe calitati intelectuale ca si dumneata:
   1 Plesu este un vajnic pupincurist basist.
   2 Plesu este mai mult gros decat destept.
   * Am citat din Vadim Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.