Președintele PNL, Crin Antonescu, intenționează să facă o remaniere mai largă, după demisia lui Radu Stroe de la Interne.

Potrivit unor surse din cadrul PNL, Crin Antonescu ar dori să-l schimbe inclusiv pe ministrul de Finanțe, Daniel Chițoiu, care s-ar fi apropiat prea mult de premierul Ponta. Pe de altă parte, Chițoiu și-a făcut propria grupare în cadrul partidului cu care intenționează să preia puterea după plecarea lui Antonescu.

Surprinzător, în locul lui Chițoiu, Antonescu l-ar dori pe Bogdan Olteanu, actualmente viceguvernator BNR. Pentru Antonescu ar fi o mutare foarte bună, dat fiind că Olteanu, deși tânăr, este un politician experimentat, care a reușit să țină PNL la guvernare, cu un guvern minoritar in Parlament, dar cu susținerea PSD, fără însă să le dea vreun portofoliul. Așadar, Bogdan Olteanu a fost o piesă importanta în guvernul Tăriceanu, și un om de încredere. Surprinzător este faptul că după ce I-a îndepărtat pe oamenii lui Tăriceanu, iată că Antonescu recurge acum, pe ultima sută de metri, la ajutorul lor.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.