Dupa miscarea PSD de infiintare a USD – practic, un USL fara PNL – , liderul liberal Crin Antonescu a lansat o serie de mesaje „malitioase”, dupa cum el insusi le eticheteaza, cu bataie foarte lunga. Invitat la Romania TV, Crin Antonescu a trecut in revista o serie de momente imputabile politic premierului Victor Ponta, inclusiv formula electorala USD.

“Nu eu a doua zi, după o victorie copleșitoare, nu eu m-am dus să închei cu Traian Băsescu un pact, nu eu a doua zi, după ce 7 milioane jumătate de oameni au votat pentru Guvern, m-am dus să-mi dea Barroso (președintele Comisiei Europene – n.r.) lista de comenzi ca la chelneri. Nu eu am făcut aceste lucruri, deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că ne batem joc de milioane de voturi ca să-l pun pe Traian Băsescu prim-ministru. Înțelegeți cam cum vine?”, a declarat Crin Antonescu.

Referitor la „coalizarea” celorlalte trei formatiuni din USL in Uniunea Social Democrata, Antonescu s-a aratat mai degraba amuzat, amintind ca „PC se ascunde dupa PSD, iar PSD incearca sa isi ascunda numele sub USD”.

 

loading...

4 COMENTARII

  1. Stele se nasc, stele dispar – partide se nasc, partide dispar. Când s-or satura de creat formatiuni politice inutile, o fi facut plopul pere. De rachita nu stiu, ca micsunelele noastre se duc deja pe banchetele de la Casa Poporului si pe cheltuieli de protocol fara de care alesii ar da ortul popii. Iar daca tot vorbim de popi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.