Crin Antonescu a declarat, duminică seara, în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, că la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil să se retragă din viața politică.

„Sunt foarte mulțumit de deciziile pe care le-am luat, în sensul retragerii mele, dintr-un act exclusiv de voință, din postura de lider politic. Am un mandat de parlamentar pe care îl voi duce la capăt, din respect pentru alegători, dar sub nicio formă nu intenționez să revin în vârful activității politice, în vâltoarea politică. Foarte probabil, mă retrag din politică, la finalul acestui mandat”, a spus Antonescu.

loading...

2 COMENTARII

  1. Nu mai candidez. Foarte probabil mă retrag. Sunt atât de multe lucruri minunate în afară de politică! Mi-ar plăcea să scriu, s-au adunat multe cărţi necitite. Eu niciodată nu am acţionat în cariera mea politică în ideea de a o duce până la capătul vieţii. Există aici o prejudecată, cred, la foarte mulţi oameni din politica românească, ideea că dacă ai apucat să ai o carieră în politică nu mai pleci decât dacă mori, eşti arestat, te dau afară din partid sau nu mai eşti ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.