Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat la Realitatea Tv că alegerea lui Donald Trump la Casa Albă este ca și cum ar fi Gigi Becali preşedinte în România.
„Eu cred că este momentul să lăsăm ipocrizia la o parte şi să fim foarte sinceri şi să spunem aşa: românii să-şi închipuie că alegerea lui Donald Trump, comparativ, ar fi ceva mai puţin decât un Corneliu Vadim Tudor preşedinte în România şi cam la fel cum ar fi un Gigi Becali. Deci atunci când se gândesc la preşedintele Donald Trump, să se gândească: în România, dacă ar fi fost Corneliu Vadim Tudor preşedinte era ceva puţin mai mult decât Donald Trump şi dacă era Gigi Becali preşedinte ar fi ca şi Donald Trump. Cu asta cred că am spus totul.
Donald Trump este un preşedinte care nu are absolut deloc statură intelectuală. În mod evident, este un om care nu a citit cărţi, este un om care nu face apel la idei şi este un om care nu poate să prezinte concepte. Din acest unghi, el este un tip egal cu George Bush jr., un om care a condus, totuşi, America timp de opt ani de zile, dar provenind dintr-o familie politică, familia Bush, care într-un fel sau altul i-a gardat mandatul. Donald Trump este un tip de inteligenţă şi cultură medie sau submediocră, care va conduce America fără a avea la dispoziţie sistemul de putere şi de asistenţă pe care George Bush jr l-a avut la dispoziţie. Sigur, putem să vorbim despre oamenii care sunt în jurul său, dar concluzia rămâne aceeaşi: America este condusă de um cu o statură intelectuală modestă, de un om care nu iubeşte cărţile, nici nu iubeşte ideile şi nici nu cred că a făcut eforturi în această direcţie”, a spus Guşă.
– See more at: https://www.realitatea.net

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.