Analistul politic Cozmin Gușă vine cu explicații după ultimele afirmații ale lui Sebastian Ghiță cu privire la Realitatea TV.

”Realitatea TV a fost un proiect eminamente civil. Primul proiect de televiziune de știri gândit în România, la nivelul anului 2001, de către un naiv simpatic al vremurilor noastre, Silviu Prigoană, un eveniment la care am participat și care cred că e de bun augur, în sensul în care l-am și sprijint, l-am și sfătuit pe Silviu Prigoană atunci. Nu exista nicio televiziune de știri. Din momentul în care această televiziune a existat, a intrat în atenția serviciilor secrete, care s-au confruntat cu posibilitatea relatării curente a unor evenimente cotidiene, la cald, din partea unei entități. Și așa, în vâltoarea legilor din 2004, această televiziune a ajuns la Sorin Ovidiu Vântu, care n-a înființat-o, care a plătit pentru ceea ce a achiziționat”, a declarat Gușă la Realitatea TV.

”Nu știm dacă a plătit din banii săi sau alți bani, dar în 2004 Realitatea a făcut o treabă igenică, dacă ne gândim că tot sistemul concetraționar, lacom, din jurul lui Adrian Năstase, care se așezase pe toată România la nivelul anului 2004. A pierdut și a câștigat un sistem în care s-a pus speranță, un sistem care nu trebuia să se îndrepte către Moscovo, apropo de Traian Băsescu, ci trebuia să vină să distrugă o rețea de baroni obișnuiți cu excesele din Partidul Comunist și obișnuiți în a batjocori cetățeanul”, a mai spus Gușă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.