Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat, miercuri, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, că având în vedere conflictul instalat între SUA și Rusia, între blocul euroatlantic și blocul euroasiatic, „practic și în România se face o demarcație” între instituțiile statului, care încearcă integrarea cu partenerul strategic, și zona corupților unde „este evident că se joacă partida rusească”.

„Este limpede că cu partida americană, partenerul nostru strategic, în acest moment, joacă într-un fel extrem de corect instituțiile statului SRI, DNA, establishmentul de putere instalată, fără niciun dubiu Dacian Cioloș sau Klaus Iohannis, iar, pe de altă parte devine din ce în ce mai evident că cealaltă partidă politică nostalgică, majoritarii din Parlament, așezați așa după o axă Tăriceanu – Ponta joacă, în mod evident, o partidă rusească. Dacă ne uităm la cum se împarte și în România trendul, vedem această parte a instituțiilor statului – Președinție, Guvern, SRI, DNA –  care încearcă această integrare cu partenerul strategic și joacă corect pentru România, iar, pe de altă parte, în zona corupților, lipsită de reformă politică, în Parlament, este evident că se joacă partida rusească, care nu poate să fie afișată pentru că e o partidă mai rușinoasă. Este evident că acest meci e instalat”, a spus Cozmin Gușă, potrivit stiripesurse.ro

loading...

1 COMENTARIU

  1. Iar manipulati ca sa vi se gaseasca si voua un rol si astfel sa nu se stie cine sunteti? Nu SUA e dusmanul, nici macar Rusia. Singuruldusman sunteti voi, si cine nu intelege asta se va trezi cu un razboi devastator de pe urma caruia hoitari ca voi vor trage beneficii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.