Consultantul politic Cozmin Guşă a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Judo, cu 121 de voturi din 143 posibile.

Din momentul ăsta, indiferent care va fi echipa din Comitetul director, totul se va desfăşura cu autoritate maximă si cu responsabilitate pe măsură. Urmatoarea şedinţă o să o facem la Campionatele Naţionale de juniori la Drobeta Turnu Severin.

Oameni importanţi din România să vină lângă noi, televiziunile să fie interesate să mediatizeze acest spectacol sportiv. Un spectacol sportiv face audienţă pentru toată lumea. Când spui judo în România spui Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Daniel Natea, desigur, şi Andreea Chiţu„, a afirmat Guşă după rezultat.

Cozmin Guşă a avut o reacţie şi pentru prosport.ro:  „E un rezultat care mă onorează şi care mă obligă pentru a repune judoul românesc pe firmamentul sportului mondial. Scopul meu e ca în cel mult un an Federaţia Română de Judo să fie cel mai bine organizat for sportiv din România şi cel mai bine finanţat din fonduri private„.

Contracandidatul lui Cozmin Guşă la postul de preşedinte, Nicolae Trașcă, a primit doar 21 de voturi.

Președintele de onoare al Federației Române de Judo este Marius Vizer, cel care ocupă şi funcţia de Președinte al Federației Internaţionale de Judo.

Pentru cele 5 funcții de vicepreședinte au fost aleși Hamza Karimov (130), Florin Bercean (110), Alina Dumitru (109), Ioan Cosmescu (94) și Daniel Căprar (93).

Printre cei 4 membri ai Comitetului Director a fost aleasă și vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu (83).

Prin vot deschis, Adunarea Generală a validat propunerile lui Cozmin Gușă pentru președintele Colegiului antrenorilor (Emilian Rabolu), președintele Colegiului arbitrilor (Marius Jeberean), în timp ce Gheorghe Savu a fost menținut în funcția de secretar general.

Sursa- Realitatea.net

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.