Deputatul Elena Udrea si consultantul Valeriu Turcan, fosti consilieri ai presedintelui Basescu, au fost protagonistii unui acid schimb de replici pe o retea de socializare. Pornind de la subiectul retinerii fostului sef DIICOT Alina Bica, Udrea l-a acuzat pe Turcan ca si-a bazat intreaga cariera pe „recomandari si sustineri”, iar fostul purtator de cuvant al presedintelui Basescu i-a recomandat liderului PMP „un dram de decenta”.

Udrea îşi începe postarea spunând că Valeriu Turcan „probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan” dacă nu ar fi cunoscut-o. Elena Udrea prezintă argumente care contrazic afirmaţiile pe care ea susţine că Turcan le-a făcut. Primul este acela că, după ce a lucrat cu Băsescu, „Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista”, titreaza Mediafax.

„Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job. După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii!”, a scris  Elena Udrea.

Câteva ore mai târziu, anunta aceeasi sursa, Valeriu Turcan a scris pe contul său de Facebook: „Doamnei Elena Udrea, îi doresc linişte sufletească, împăcare şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi! În toate trebuie să existe măcar un dram de decenţă şi dreptate!”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.