Robbie Williams va susține, în premieră în România, un concert în Piața Constituției din Capitală, vineri, în cadrul turneului „Let Me Entertain You Tour”.

Potrivit unui comunicat D&D East Entertainment remis AGERPRES, porțile de acces în spațiul concertistic se vor deschide începând cu ora 16,00.

„Accesul în spațiul de spectacol va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid”, informează organizatorii.

Conform sursei citate, pe lista obiectelor pe care organizatorii roagă publicul să nu le aducă la concert se numără binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente. Pentru cazul în care va ploua, spectatorii sunt rugați să-și aducă pelerine de ploaie.

Organizatorii informează totodată că, la intrarea în spațiul de concert, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în bulevardul Libertății — intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You Tour”, vor concerta, începând cu ora 18,00, Lemar și Delia.

Pentru concertul de la București, Robbie Williams le-a pregătit fanilor un playlist din care nu vor lipsi hituri precum „Let Me Entertain You”, „Feel”, „Angels”, dar și piese jazz.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.