Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1,o atacă pe Gabriela Firea, după ce aceasta a spus că liderul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, lansează „minciuni şi dezinformări”.

„Doamna Gabriela Firea și PSD ne poartă de grijă. Ne acuză că folosim minciuni și dezinformări. Ca membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea știe desigur din proprie experiență ce înseamnă falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai că nu Nicușor Dan ci Dragnea a încălcat legea.

Că tot veni vorba despre dezinformare; vreau să-i reamintesc doamnei Firea că în timp ce 12.000 de români stăteau la coadă la Londra în 2014, ea a transmis că sunt „secţii goale în diaspora”. Doamna Firea, aveți demnitatea măcar acum să vă cereți scuze pentru că ați dezinformat fără scrupule poporul român? Vă cereți scuze pentru declarația șefului dvs, condamnatul penal Dragnea, care-i asemuiește pe românii din străinătate cu niște fantome? Pentru că singura fantomă pe care o cunosc este doctoratul lui Ponta, colegul dvs de partid”, a scris, marți, pe pagina sa de socializare, Clotilde Armand.

Gabriela Firea l-a criticat pe Nicuşor Dan pentru atitudinea sa de după alegeri.

„Sunt obligată în fața bucureștenilor să nu existe între noi dizarmonii, dar atunci când vezi că există minciună și că există dezinformare atragi atenția partenerului de dialog că trebuie să își schimbe atitudinea dacă vrem să fim parteneri egali, parteneri corecți, unii cu ceilalți. Nu poți să ai un discurs la televizor și altul în viața privată când nu sunt camere de luat vederi. Discursul trebuie să fie același și atitudinea și când este presă și când nu este presă”, a mai declarat Firea, întrebată despre varianta ca Nicușor Dan să fie unul dintre viitorii viceprimari ai Bucureștiului.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.