După ce Elena Udrea a fost adusă de anchetatori, joi, la DNA, jurnalistul Victor Ciutacu i-a numit „lepre” pe cei care s-au bucurat.

„Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se parea că vă produceți salariile pupând-o în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul iPhone-ul. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.

Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor”, a scris Victor Ciutacu pe blog.

În plus, miercuri seară, jurnalistul a invitat-o pe președinta PMP în emisiunea „Ediția de seară”, ce-o realizează la România TV. După ce aceasta a fost dusă la DNA, Victor Ciutacu a zis: „Eu te-am invitat politicos, fără mascați, la emisiune, să bârfim și noi, ca fetele, corupția asta generalizată. N-ai vrut…”.

Imediat după audierea lui Udrea, Victor Ponta a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook: „Singurul meu comentariu legat de ‘Cazul Elena Udrea’ – total de acord cu Ciutacu!”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.