ALDE se dizolvă.  Cei șase deputați ALDE se afiliază grupului parlamentar PSD, a anunțat Varujan Vozganian la începutul ședinței parlamentare.

Cei șase deputați ALDE, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, care vor activa în grupul social-democrat din Camera Deputaților sunt Varujan Vozganian, Anton Anton, Steluța Cătăniciu, Doru Oprișcan, Daniel Olteanu, Constantin Avram.

”Decizia afilierii deputaților ALDE la grupul parlamentar PSD vine ca urmare a desființării grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaților. În ultima perioadă, ALDE a avut o colaborare parlamentară activă cu grupul PSD, având mai multe proiecte legislative comune. . Până la momentul afilierii deputații ALDE nu aveau posibilitatea de a lua cuvântul, ceea ce era un impediment major în desfășurarea activității parlamentare.  În situația afilierii la grupul PSD deputații ALDE vor putea beneficia de acest atribut necesar pentru a putea exprima punctul de vedere al ALDE., se arată se arată într-un comunicat de presă transmis de ALDE.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.