Un băiat în vârstă de zece ani  din Tg jiu a adus o geantă pe care a găsit-o în Piaţa Centrală din oraş la clubul Pandurii. Pe puşti îl cheamă Ştefan Gaboş şi este fan al Pandurilor, scrie prosport.

Acesta a găsit o geantă în care se afla o sumă mare de bani, ce aparţinea unui oficial al grupării gorjene. Pentru gestul său, Ştefan a primit cadou o plasă plină cu obiecte cu însemnele minerilor, plus o eşarfă pe care a promis să o poarte la toate meciurile echipei pregătite de Cristi Pustai.

 “Am găsit obiectul şi m-am gândit oare ce să fac eu cu el, nu mai bine să mă duc la poliţie? Domnul poliţist mi l-a cerut să-l dea mai departe la omul respectiv, dar eu m-am gândit mai bine şi am vrut eu să-l dau personal. Niciodată nu am vrut să iau un lucru pentru mine ce nu-i al meu, aşa o să fac mereu”, a povestit puştiul pentru site-ul clubului gorjean.

loading...

2 COMENTARII

    • In epoca in care orice handicapat needucat, ate posibilitatea sa se exprime ( sub masca anonimatului) orice gest normal, pare anormal. Daca puneai niste ghilimele, ziceam ca faci „o gluma”, prin intrebarea ta; dar, tu scrii ce „gandesti”, si prin asta smintesti copii bine educati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.