Primele măsuri în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu au fost anunțate joi. Medicul care a ajuns la el acasă la 03.00 dimineața și a stabilit că are doar un atac de panică a fost audiat de către o comisie de disciplină, care a constatat că acesta a încălcat regulamentul intern și fișa postului, potrivit B1.

Astfel, se pare că medicul nu a folosit trusele din dotare, deși avea obligația să facă acest lucru, și că nu a obținut de la pacient declarația conform căreia refuză pe proprie răspundere transportul la spital.

El avea în ambulanță electrocardiograful și defriblilatorul semiautomat, dar nu le-a folosit. În timpul audierii, medicul a susținut că nu a utilizata aceste aparate pentru că nu existau semne care să indice că starea lui Pascu este una gravă. Totuși, el a recunoscut că știa că pacientul suferă de diabet.

Medicul a mai spus în fața comisie de disciplină că artistul a refuzat transportul la spital  pe motiv că oricum a fost la foarte mulți medici și acum nu-și mai dorește decât ceva care să-l facă să doarmă.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.