Cristian Tudor Popescu  adeclarat la digi24  că parlamentarii români care se duc în Norvegia să ancheteze cazul Bodnariu nu au niciun drept să facă anchetă acolo, deoarece este vorba despre cetățeni norvegieni care au o dispută cu justiția norvegiană.

I-am văzut pe niște distinși parlamentari plecând într-un fel de poteră internațională în Norvegia ca să facă anchete sociale (…) Rar am văzut o combinație de prostie cu ipocrizie mai mare”

Ce treabă avem noi cu niște cetățeni norvegieni care se supun legilor din Norvegia? Domnii parlamentari, pe banii noștri, se duc câine surd la vânătoare. Nu au nici cea mai mică îndreptățire să întrebe acolo. E o problemă a statului norvegian cu cetățenii ei”

Cristian Tudor Popescu a spus că parlamentarii români ar trebui să meargă în satele din România, unde „copiii, mulți dintre ei, valorează mai puțin decât o vacă, sunt bătuți, sunt și batjocoriți, fără ca vreo autoritate pentru protecția copilului să ia vreo măsură”.

Am mai multă încredere în autoritățile din Norvegia decât în cele din România. Nu avem a ne băga în această poveste, să ne vedem, dacă se poate, de bârnele din ochii noștri”, a declarat Cristian Tudor Popescu

loading...

1 COMENTARIU

  1. Citind doar titlul , înclini să crezi că inginerul Popescu Tudor Cristian e zdravăn la cap . Dacă parcurgi tot textul te lămurești că nu se mai vindecă , cretinul tot cretin .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.