Mile Cărpenişan a câştigat de dincolo de moarte războiul cu recuperatorii de credite BRD. Magistraţii timişoreni au refuzat să-l execute silit pe jurnalist, după ce recuperatorii BRD au făcut o gafă macabră şi l-au dat în judecată de două ori pe jurnalistul Mile Cărpenişan la cinci luni după ce acesta a decedat. Aceştia aveau misiunea de a-l determina pe jurnalistul trecut în nefiinţă să-şi plătească ratele

„Mile Cărpenişan nu poate fi executat silit deoarece a decedat, iar banca trebuie să se îndrepte împotriva beneficiarilor dreptului de succesiune”, se arată în motivarea judecătoarei Magdalena Dietrich.

Jurnalistul de război Mile Cărpenişan a fost dat în judecată de BRD, după ce a intrat în atenţia Direcţiei de Recuperare Creanţe, pentru că nu şi-a achitat ratele. Recuperatorii băncii au primit misiunea de a-l determina pe jurnalist să-şi plătească datoria de 6.000 de euro. Executorii bancari l-au dat în judecată pe Mile Cărpenişan, cerând Judecătoriei Timişoara să-l execute silit pe jurnalistul care a murit în 22 martie, la vârsta de 34 de ani, scrie adevărul.ro.

Reporterul de război Mile Cărpenişan a decedat la sfârşitul lunii martie în urma unei septicemii, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. După ce timp de zece ani a transmis din mijlocul conflictelor armate din Iugoslavia, Kosovo şi Irak, Mile s-a ocupat de familie şi de turism, punând bazele unei agenţii care promova Muntenegru.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.