Alina Gorghiu şi Vasile Blaga i-au răspuns lui Victor Ponta după atacul acestuia la presedintele Klaus Iohannis. Acesta a afirmat ca Iohannis se duce la Bruxelles ‘ca surda la hora’.
 
„Este o declaraţie extrem de obraznică a domnului Ponta, chiar în situaţia în care se află. Se face că nu îşi înţelege rostul în stat. Principalul responsabil pentru politica externă este preşedintele României. Premierul când poartă astfel de discuţii nu le poate purta decât cu mandat de la preşedinte. Preşedintele a fost destul de clar şi a spus că nu i-a dat niciun mandat premierului”, a spus Vasile Blaga.
„Nu cred că miră pe nimeni limbajul prim-ministrului. E singurul lucru care a mai ramas – exprimarea colorată ca să facă ştiri. In rest nu mai face niciun fel de ştire că nu mai are niciun fel de credibilitate. Ca să poţi să emiţi pretenţii pe un subiect sau altul trebuie să fi un personaj credibil. Noi vorbim de un prim-ministru care şi-a pierdut orice fel de greutate, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Ponta nu face decât să încerce să mute atenţia de la cazul pe care teoretic ar trebui să îl gestioneze pentru că este în curtea Guvernului, la injuriile adresate opoziţiei, preşedintelui Romaniei. Nu cred că merită să comentam mai mult aceste declaratii la un nivel cât se poate de jos”, a declarat  Alina Gorghiu.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.