Preşedintele Traian Băsescu a declarat că în ceea ce privește aprateneța lui Victor Ponta la SIE,  Parchetul Militar ar trebui să se sesizeze, întrucât s-a încălcat legea.

„Cei care au încălcat legea sunt alţii, pentru că serviciul (SIE), după părerea mea s-a implicat, prin conţinutul comunicatului. Probabil că o anchetă a Parchetului va trebui făcută, a Parchetului Militar, pentru că şi în 1997 Constituţia interzicea procurorilor să aibă alte activităţi decât cele de învăţământ”, a afirmat Băsescu.

Acesta spune că nu putea să nu facă publice aceste informații.

„Nimeni nu m-ar fi iertat, dacă Victor Ponta ieşea sau iese preşedinte, şi peste câţiva ani, în urma unui proces – şi sunt convins că se vor deschide procese pe această temă – SIE ar fi obligat să dea informaţia oficială precum că în perioada 1997-2001 Victor Ponta a fost ofiţer al SIE. Ce s-ar întâmpla cu dânsul în funcţie? Unde ar fi România? Cum ar arăta România?” , a declarat şeful statului.

. .

loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca Ponta ar fi spionat impotriva Romaniei…e clar…la puscarie cu el.Dar se pare ca el a fost colaborator SIE . Si Besescu a fost turnatorul Securitatii si totusi s-a „jucat” de-a presedintele timp de 10 ani .Sa mai lasam si pe altii sa se prosteasca(chiar si pe ofiterii acoperiti) ca noi,romanii normali, tot saraci vom ramane.Mai du-te naibii cu prostiile tale ,tovarase Besescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.