Președintele Traian Băsescu a declarat joi seara la B1 că liderul PSD Victor Ponta nu va fi succesorul său și a anunțat, joi, că va face tot posibilul pentru a-i convinge pe români să nu-l voteze la alegerile prezidențiale.

„Ponta nu iese președinte. Zi de zi voi sta în dispută cu el, până când românii vor începe să creadă. (…) De Victor Ponta, pentru că realizez ce rău îi va fi României cu un astfel de președinte, în fiecare zi îl voi toca. (…) Voi încerca să le arăt românilor cine este acest om, un farsor care a avut norocul, noi ghinionul, să fie propulsat de un grup de baroni, să fie susținut de un turnător și un om condamnat și care vrea să ne facă viitorul după chipul și asemănarea lui. Nu aș vrea ca după mine să rămână un asemenea președinte. Oricare dintre șefii de partide de dreapta este mai bun, mult mai bun pentru țară, decât Ponta”, a declarat Băsescu la B1 TV.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Victor Viorel Ponta nu imi place dar tu ,mai BASEALA ,imi placi si mai putin.Tu esti un derbedeu „asezat” din greseala pe „scaunul regelu”.Du-te acasa si mai lasa-ne in pace cu prezicerile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.