Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, într-o declaraţie de la Palatul Cotroceni, că a respins propunerea ca Rozalia Biro să ocupe portofoliul Culturii şi propunerea lui Claudiu Manda la conducerea ministerului Bugetului. Băsescu a mai declarat că Ponta se poartă frumos în relația direct cu el, de aceea o să-l țină mai aproape.

„În scrisoare se citează lucruri pe care nu le-am spus. Nu am spus că l-am păcălit pe premier. Expresia a aparţinut unui ziarist. Nu am utilizat expresia ”l-am păcălit pe premier”. Nu ezită domnul Victor Viorel să mintă, e stilul lui, modul lui de a face politică.

Nu pot să nu reacţionez la invectivele pe care mi le-a adresat mie, familiei. Vă asigur că acesta e comportamentul lui când e la distanţă, invective, vorbeşte foarte urât, mă trimite la brutărie. Când e în mijlocul maselor şi mai ales când nu e singur, trebuie să mai fie cu cineva când e curajos sau la distanţă suficientă. În relaţia directă cu mine chiar pare bine educat, uneori excesiv, chiar spre slugarnic. O să încerc să-l ţin mai aproape, probabil anturajul este de vină”,  a declarat Traian Băsescu

 

loading...

4 COMENTARII

 1. NEBUNUL SI AUDIENTA
  In mileniul trecut, in oraselul copilariei , circula liber pe strazi un nebun. Nebunul orasului.In nebunia lui se duela cu stalpii de telegraf, mergea in patru labe si latra la cate o gospodina, isi da pantaloni jos si alergand ii flutura ca pe un stindard si cate alte nebunii…Noi, copii, ne tineam ciopor dupa el si-l intaratam amuzati. Cu cat eram mai multi si mai galagiosi , cu atat se agita mai mult, bietul de el.
  Avea mare audienta nebunul orasului ….

 2. Doamne fereste !!
  Pe considerentul asta de logica, probabil d-nul Basescu nu este casatorit cu d-na Maria, ei doar mimeaza si acum un mariaj, pesemne consfintit in urma cu cateva zeci de ani in urma.
  Pai nu? La starea civila, acesta a fost intrebat, aproximativ: Cetatene Basescu, iei de sotie pe roaba Domnului, Maria? Ce se raspunde acolo in vederea parafarii legale a unei casatorii de drept? DA sau NU.
  Tot cu DA, a raspuns si Basescu la intrebarea jurnalistului. Prin acest raspuns, si-a insusit deplin sensul exprimat de acesta.
  Ce tot ni se explica? Mai lasati-ne, va rugam !

  Dincolo de acest aspect, observ cum Ponta, vrand-nevrand urmeaza toate directiile oranduite de Basescu. Consider ca Basescu, in fapt, si-a dorit la acest moment denuntarea acordului de coabitare, intrucat il impiedica in procesul pre-trambitat, de dezbracare a unor politicieni. Iar Ponta, docil sau manevrat, s-a executat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.