Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi seară, la Ploieşti, că Victor Ponta „se dovedeşte crescut la şcoala lăcomiei nesfârşite”.

Victor Ponta se dovedeşte crescut la şcoala unei lăcomii nefârşite”, a afirmat Crin Antonescu, joi seară, la Ploieşti, în discursul său ţinut faţa membrilor Delegaţiei Permanente a PNL Prahova.

Dacă Ponta crede că este bine în opoziție, să cedeze mandatul, a mai spus Antonescu.

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Daca intradevard-ul Ponta tine la USL si mai cu seama respecta vointa alegatorilor, ar fi de acord ca macar timp de 8 luni sa inverseze aceste roluri , adica guvernul sa fie condus de liberali, posturile de ministri ocupate acum de liberali sa fie ocupate de social-democrati, si invers, posturile ministriloor social democrati sa fie ocupate de liberali. Ar fi cea mai buna si concreta dovada, ca : este onest si sincer in tot ceea ce spune; ca nu are nici cea mai mica rezerva sau mustrare de constiinta asupra felului in care a aplicat protocolul USL; ca tine cu adevarat la vointa electoratului si o respecta ( in fond dupa doi ani de guvernare Ponta-PSD, a lasa sa guverneze si PNL 8 luni , ar fi chiar un gest firesc si de echitate) si poate cea mai buna sansa de refacere a USL ( atat de mult dotita de d-ul Ponta). D-ul Ponta, fiti barbat ! , aveti curaj si treceti la fapte . Lasati vorbele dulci , nodurile-n gat si regretele ca v-a parasit PNL-ul. Lansati-le aceasta provocare si spuneti-le : domnilor liberali, domnule Crin Antonescu, eu chiar nu am nimic pe constiinta, eu chiar am facut cu buna credinta totul, eu chiar nu sunt manipulat de baronii locali ai PSD, eu chiar respect vointa alegatorilor si promisiunile facute in campania electorala si ca drept dovada, sunt de acord ca pana la alegerile prezidentiale, sa schimbam rolurile. Treceti dumneavoastra la guvernare, si faceti politici social-democrate, in aceiasi masura in care si eu, am facut politici liberale timp de doi ani si va promit ca nu ma supar absolut de loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.