Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că doreşte să devină preşedintele României, dar nu unul „momâie”, care să asiste „cum diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi, şi fac cu ea ce vor”.

„Ponta vorbeşte despre un preşedinte liniştit, cuminţel, care să cumpere covrigi cu Dragnea şi cam atât. Eu le dau câţi covrigi vor ei, dar să fie limpede că, atâta vreme cât românii doresc să îşi aleagă preşedintele, nu doresc să îl aleagă ca să facă poze la ocazii, ci ca să aibă un rol major de jucat în fruntea statului român. Eu vreau să fiu preşedintele României, nu vreau să fiu un preşedinte momâie, care să asiste la modul în care diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi şi fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucăţi din România”, a declarat Crin Antonescu, sâmbătă, la Cluj-Napoca.

loading...

2 COMENTARII

  1. L-am pierdut si pe Crin .El nu numai ca se duce la Cotroceni de 120 de ori , dar s-a luat si de bautura cu Basescu . Si-a copiat discursul dupa Poasca si-l repeta ca un papagal , dar a inceput sa-i semene si figura cu moaca de betiv a Chiorului . Vrea sa fie al doilea Poasca Chioru’ ! Vrea si el ” jucator ” ! Grav . I s-a urcat la cap cand este aproape sigur ca nu va ajunge acolo niciodata .

  2. Crinule!nu-ti mai fa atatea probleme despre presedinte,pentru ca n-o sa ajungi niciodata asa ceva.Mi-e tare frica sa nu mai fii presedinte nici la partidul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.