Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzău, la Delegaţia Permanentă a partidului, că PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost făcut din „mai nimic ditamai prim-ministru al României.

„Cu inima curată, cu bună-credinţă, ne-am dat mâna cu acest partid, cu PSD, în speranţa că au învăţat ceva din istoria ultimilor ani, că au un conducător şi o echipă tânără care au învăţat din istoria propriului partid, am sperat că după această perioadă a regimului Băsescu nimănui nu-i va mai da prin cap să facă tot ce au făcut oamenii lui Băsescu cu România. L-am făcut pe Ponta prim-ministru, fără noi nici PSD, şi nici Ponta nu ar fi venit la guvernare. Ce a făcut PSD mai departe? Ce ştiau, nu au învăţat nimic, nu au nici cel mai mic sentiment de corectitudine, de recunoştinţă faţă de nişte oameni care i-au sprijinit când le era greu, când erau în opoziţie, când erau nedreptăţiţi de regimul Băsescu. I-am adus la guvernare şi l-am făcut pe Ponta din mai nimic ditamai prim-ministrul”, a declarat, la Buzău, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a spus că a pornit în alianţa cu PSD „cu inima deschisă”, iar şansa pe care USL i-o putea da României „se întâlneşte la 20 – 30 de ani sau chiar mai mult”, însă totul s-ar fi destrămat pentru că „PSD nu a suportat existenţa unui PNL puternic”, iar „PNL trebuia să se transforme în văzul tuturor într- un PC un pic mai mare”.

loading...

3 COMENTARII

 1. 1)Fara USL Crin nu era Presedintele Senatului Romaniei si nici Presedintele interimar al Romaniei.
  2) LASITATEA PNL-ISTA E MAXIMA!!!
  Tradarea PNL-ului e o mare rusine!!!
  Numarul mare al senatorilor si deputatilor pe care ii are PNL-ul, l-a obtinut la alegeri pentru ca a facut parte din USL (numar record). Si acum tradatorul USL-ului, ameninta cu MOTIUNEA DE CENZURA, folosindu-se de acest numar mare de parlamentari, obtinut, asa de mare, numai si numai pentru ca a facut parte din USL.

  PNL-ul a fost „Crinul Troian” („CALUL Troian”) din USL!!!

  Dusmanul cel mai mare a PNL-ului, cica, ar fi PSD-ul, partidul in alianta cu care a reusit sa obtina un numar record de parlamentari!!!
  Aceasta lovitura o fi fost planificata din momentul infiintarii USL-ului???
  3)
  Tafn

  Molipsit de la Basescu,
  Minte-acum si Antonescu.
  Si-observam ca fara rost,
  Crin a devenit – tafnos.

  (DE >TRAIAN ASANATTRAIAN ASANATTRAIAN ASANAT<)

 2. 4)
  PNL-ul ia hotarari importante pe baza de suspiciuni (daca nu ma):
  Crin Antonescu s-a retras din USL, pentru ca suspiciona ca PSD-istii nu-l vor vota, pentru ca supiciona … suspiciona … suspiciona … … … . De aceea s-a rupt USL-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Probabil e un tip foarte gelos!!!

  Crin atata-i de tafnos, /
  Ca toate le ia pe dos. /
  Acel CRIN orgolios, /
  In fapt, i-un suspicios!!! /

  (DE >TRAIAN ASANATTRAIAN ASANAT<)

 3. 5)
  CA … CA
  Ca ilegalul si-ai lui derbedei
  Si Antonescu-i anti-„ANTENA 3”!!!
  De-acum, cand Crin urat graieste,
  E ca si cand BASE’ BASESTE!!!

  @(DE >TRAIAN ASANAT<)@

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.