Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, și-a făcut publice cele mai importante angajamente pe care și le asumă pentru următorii ani, în cadrul unei emisiuni la #EM360, cu Adrian Mănuțiu.

Rareș Bogdan spune că primul angajament pe care și-a ia, împreună cu ceilalți europarlamentari români chiar și adversari, este să impună un ghid european unic. Rareș Bogdan spune că nu trebuie să mai existe condiționalități, cum sunt acum din cauza României, nu a UE.

Rareș Bogdan spune că astfel, România ar trebui să ajungă la absorbția Poloniei, Cehiei, Italiei sau Greciei., adică de la 18, 6%, măcar la 75%.

„Faptul că returnăm 32 de miliarde de euro, pentru infrastructură și dezvoltare rurală, este uluitor”, a spus Rareș Bogdan care vrea ca împreună cu PPE, alături de Germania și Franța, să se ajungă la un ghid unic de finanțare.

A doua chestiune pentru care va pleda privește subvenția agricolă.

„România are subvenție de 160 de euro la ha, Ungaria, cre atcp la temelii statul de drept, aare 280, Germnai ajunge și la 380, iar Franța, pentru anumite culturi, are chiar și 600 de euro la ha. ESte indamisibil să existe aceste diferențieri”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan spune că în al trelea rând dorește ca România, prin PPE, să participe la deciziile europene. Cu un scor bun, PNL va putea avea chiar și o funcție de vicepreședinte al PE, ceea ce ar însemna că ar putea să participe la luarea deciziilor din această postură.

 

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.