„Andrei Caramitru, USR, se alătură celor care fac apel ca românii nemulțumiți de guvernarea PSD-ALDE să iasă duminică în stradă. Caramitru crede că Dragnea și compania sunt slăbiți, ca atre momentul ar fi potrivit pentru un protest de amploare.

Știu ca multi dintre voi nu mai aveți chef sa ieșiți la proteste. Credeți ca “nu se rezolva nimic”, ca “iar strigam in fata clădirilor goale”, ca “ar trebui acum sa facă ceva și opozitia, noi am obosit” etc.

Gândiți-va însă. Dragnea&Co sunt slăbiți și răniți – mai mult decât oricând. O buna parte din partid a plecat la Ponta. Nu mai au majoritate parlamentară. Nu au buget aprobat. Opoziția s-a organizat (USR și PLUS merg in alianță). Magistrații sunt in grevă.

Acum avem nevoie de tine și de prietenii tai. Sa le dam încă o lovitura mare. Dacă suntem foarte multi azi – și Europa, și Iohannis, și puciștii din PSD, și magistrații vor capăta mai mult curaj sa ii lovească. Acum e momentul.

Nu trebuie sa ii lăsam sa creadă ca am obosit sau ca acceptam ce fac !!!!! Haideti azi la proteste !!!! Peste tot ! Ieșim in număr mare !!!!!”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.