Eurodeputata socialistă Ana Gomes a declarnt într-un intreviu pentru ziare.com că  Liviu Dragnea este un politician care compromite familia socialistilor europeni, iar excluderea PSD e o necesitate.

„Eu cred că este o mare ipocrizie, care trebuie să fie criticata, si chiar este, de catre socialisti. Numai că noi nu putem în același timp să protejam un corupt, precum domnul Liviu Dragnea, pe marioneta sa, doamna Dăncila, și pe toate celelalte marionete ale sale, cu atat mai mult cu cât ei continuă, din ce in ce mai mult, sa încalce principiile liniei noastre politice.

Eu am fost, de exemplu, foarte suparata cand am citit ca prim-ministrul Dancila, in fata unei largi audiente, in Statele Unite, a declarat ca Romania intentioneaza sa-si mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Asta nu doar ca e in totala contradictie cu linia social-democratilor europeni, dar contravine reglementarilor europene si celor internationale.

Cand doamna Dancila a venit aici, chiar inainte ca Romania sa preia presedintia rotativa, si a discutat cu grupul nostru, eu imi amintesc ca am intrebat-o exact acest lucru, in fata intregului grup socialist. Iar dumneaei mi-a dat un raspuns foarte vag, spunand ca de fapt aceasta va fi o decizie pe care presedintele o va lua si ca acum sunt doar discutii.

Iar acum confirma, in fata unei audiente americane, ca asta este de fapt calea pe care merge Guvernul.”, a spus Ana Gomes într-un intreviu pentru ziare.com.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.