Apropierea alegerilor locale 2016 a încins disputa PSD-PNL în Capitală. După vizita de lucru a primarului general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, pe şantierul de la Pasajul Sudului, îndelung mediatizată, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat că: “după ce a văzut cum sub mandatul primarului liberal interimar caracatiţa a perforat ţevile de apă de sub bulevardul Eroilor, după ce a urmărit cum cad balcoanele, precum fructele din pom, administraţia liberală a ajuns la maximă perfecţiune prin găsirea de către Sava a tehnologiilor secrete de scoaterea acidului din apa plată.”
Președintele PSD sector 4 consideră că rezultatele acţiunilor de la Pasajul Sudului sunt o mostră de “perfecţiune a managmentului autist” de care sunt în stare reprezentanţii PNL din administraţia bucureşteană. Daniel Băluţă consideră vizita de lucru a primarului interimar al Capitalei drept electorală, menită să stârnească revolta, nu să dimunueze pagubele aduse miilor de cetăţeni ai sectorului 4.
“Mai mult, Răzvan Sava, a mai închis un sens de circulaţie în zona Pasajului pentru a duce la disperare oamenii locului,” a conchis Daniel Băluţă, potrivit dcnews.ro.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.