Pugilistul Jesse Brinkley, care va boxa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu Lucian Bute pentru titlul mondial, a declarat, într-un interviu acordat site-ului fighthype.com, că adversarul său este un „monstru” şi un „coşmar”, precizând însă că este pregătit să-l înfrunte pe acesta

„Ştiu la ce să mă aştept din partea unui campion mondial care nu a cunoscut înfrângerea. La ce te poţi aştepta de la un astfel de pugilist? Te aştepţi să dea tot ce are mai bun şi mai măreţ în el. Lucian este un monstru, un coşmar al naibii de urât. M-am pregătit atât mental cât şi fizic pentru cea mai dură seară, însă îl voi ataca pe Bute. Vreau să-mi asum mai multe riscuri. Sunt în formă, lovesc puternic, iar dacă Lucian are impresia că mă va domina şi că mă va învinge, atunci se minte singur, iar echipa sa îl minte. Eu ştiu cu cine am de a face, un pugilist care loveşte foarte puternic cu stânga. Respect tot ce are de oferit acest om. Dacă voi ignora capacităţile sale, o să-mi arunce capul în al cincilea rând”, a spus Brinkley, potrivit Mediafax.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

Foto- danemarca.dk

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.