Adrian Păunescu a încetat din viaţă în această dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde era internat de la sfârşitul lunii octombrie, cu probleme renale, hepatice şi cardiace. Prietenii, apropiaţi sau simplii admiratori îi aduc un ultim omagiu.

„”Astăzi, 5 noiembrie, la ora 7.15 inima maestrului a încetat să bată. După nenumărate tentative de resuscitare a trebuit să ne declarăm învinşi şi maestrul a plecat dintre noi”l”, a anunţat prof. dr. Şerban Brădişteanu.

Noaptea trecută, inima poetului s-a oprit din nou, de mai multe ori, iar medicii declarau că boala lui depăşeşte resursele terapeutice ale spitalului.

În vârstă de 67 de ani, Păunescu a fost internat la 26 octombrie în secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, cu probleme la mai multe organe vitale, cauzate de un edem pulmonar. Păunescu avea insuficienţă renală, hepatică şi cardiacă.

Poet, publicist şi om politic român, Adrian Păunescu s-a născut pe 20 iulie 1943, în localitatea Copăceni, din judeţul Bălţi, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei la Bârca, în judeţul Dolj

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.