O moarte suspectă a ținut prima pagină a ziarelor din România.

În urmă cu o săptămână, presa din Oltenia anunța decesul interlopului Genică Boerică, denunțătorul lui Adrian Năstase. Informațiile se bazau doar pe spusele unor surse apropiate familiei omului de afaceri.

„Surse apropiate familiei lui Genică Boerică susțin că acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit după ce fusese condamnat la închisoare cu executare”, a anunțat prima dată o publicație locală.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dolj nu au putut nici confirma, nici infirma decesul acestuia.

Ce spune Adrian Năstase după moartea lui Genică Boerică

„După ce doctorul in drept Genică Boerică si-a făcut datoria fată de statul de drept, formulând un denunt patriotic din inchisoare impotriva mea, in cunoscutul dosar „Mătusa Tamara”, desi a fost condamnat in alte dosare la 10 ani si respectiv 6 ani de inchisoare, el a reusit să plece, printre berbecuti, in Mexic, de unde, recent, au venit vesti triste. Dumnezeu să-l ierte si pe el!

Nu cred că se va intâlni, acolo unde a ajuns, cu Tamara Cernasov, dar pentru orice eventualitate, public diploma ei de licentă, de la Cluj, din care rezultă, totusi, existenta ei si faptul că s-a născut la Tiflis, vechea denumire a orasului Tbilisi, din Georgia.

(w670)

PS Evident, m-as bucura ca Boerică să nu fi murit iar acest anunt să fie doar o modalitate de a incerca să scape de mandatul Interpol„, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Genică Boerică era căutat de autorități de peste un an, fusese localizat la un moment dat în Orientul Apropiat, conform unor surse din cadrul Poliției. Celebrul interlop al anilor ’90 avea două condamnări definitive din 2014.

Sursa- dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.