Adrian Despot  s-a aflat în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul  și  i-a ajutat pe cei răniţi, a vorbit despre tragedia care a schimbat România în cadrul emisiunii „România, te iubesc!“, de la Pro TV.
 Adrian Despot: „Era ceva îngrozitor. Afară era un câmp de luptă“
 „Era cam a cincea, a şasea piesă. Am ieşti, tot tavanul era în flăcări. Ştiam că au un moment pirotehnic, dar aşa ceva nu văzusem. Recunosc că am stat o secundă sau două să mă întreb dacă este efectul că n-am văzut un asemenea foc să ardă cu o asemenea vâlvătaie. În doar câteva secunde întreaga încăpere a fost cuprinsă de flăcări şi de fum înecăcios, iar singura uşă deschisă a fost blocată de zeci de persoane care încercau să-şi salveze viaţa.
Adrian Despot a povestit la „România, te iubesc!“  cum a reuşit să iasă din club: „În momentul în care am simţit că presiunea de corpuri de peste mine a început să fie mai mică, am reuşit să-mi scot picioarele, m-am ridicat în picioare şi am ieşit afară. În momentul în care m-am ridicat în picioare, din spatele meu, din club, nu mai ieşea nimeni, nu se mai împingea nimeni. Deci am stat, nu pot să spun cât am stat în containerul ăla, dar am stat ceva. Când am ieşit afară, probabil au fost câteva momente în care am încercat să-mi revin şi am văzut câmpul de luptă de afara…pentru că acolo era ceva îngrozitor.“
  „Este un mare lanţ de lipsă de responsabilitate, de lipsă de pregătiri, mare lanţ de erori. Toate umane. Trebuie să învăţăm din lucrul ăsta. Ne-a marcat pe toţi, a fost un moment colectiv, e o traumă colectivă, dar este o traumă cu care va trebui să trăim, să mergem mai departe şi să avem grijă ca ce s-a întâmplat atunci, în acea seară, să nu se mai întâmple“, a explicat Adi Despot în cadrul emisiunii „România, te iubesc!“.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.