Liderul PNL Iaşi, Cristian Adomniţei, susţine că Liviu Dragnea a venit în secret, miercuri, la Iaşi, cu scopul „cumpărării” de primari ai ACL de către PSD, şi că i-a convocat pe edilii din judeţ, promiţându-le semnarea unor contracte pentru diverse proiecte în schimbul trecerii la PSD.

Adomniţei a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a venit cu o zi în urmă la Iaşi şi s-a întâlnit cu aproximativ 60 de primari din judeţul Iaşi, între care şi 15 edili ai PNL şi PDL, pentru a le promite bani pentru diverse proiecte.

„Într-o ultimă încercare disperată de a cumpăra primari, PSD l-a adus la Iaşi pe Dragnea, ca să fie cumpărătorul-şef. Primarii erau neîncrezători, pentru că până acum oferta PSD era fără bani, doar cu promisiuni. Vâzând că nu au spor în recolta de primari, şi-au chemat şeful în ajutor de la Bucureşti. A fost o întâlnire la un restaurant ieşean ieri (miercuri – n.r.), la care au participat circa 60 de primari, 43 de la PSD, iar restul de la PNL şi PDL. Pe fiecare în parte i-a luat la întrebări domnul Dragnea. I-a întrebat ce proiecte au la ei în localitate, iar toată discuţia s-a axat în jurul unei singure fraze. Domnul Dragnea le-a spus aşa: «Dacă semnaţi adeziunea la PSD azi, şi eu semnez contractele»” , a afirmat şeful liberalilor ieşeni, Cristian Adomniţei, totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, potrivit mediafax.

Potrivit lui Adomniţei, acţiunea PSD reprezintă „un mare şantaj politic”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.