Informații halucinante apar după moartea lui Patrick Ekeng, mijlocașul dinamovist care s-a prăbușit pe teren, vineri seară, potrivit dcnews.ro.

Adrian Ghiţă, un suporter al lui Dinamo, susține că el a fost cel care a deschis porţile stadionului pentru a intra ambulanţa cât mai repede pe gazon, fiind luat imediat în primire de jandarmi, spune gsp.ro. Acesta a  dat și amănunte revoltătoare despre cum a decurs salvarea.

„Doctoriţa mânca seminţe şi fuma în timpul ăla. A ajuns numai şoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător”.

De la momentul în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a fost urcat în ambulanţă au trecut în jur de 3 minute.

Mai mulţi suporteri dinamovişti au vorbit cu un medic de la Floreasca prezent la spital, iar acesta a dezvăluit: „La noi a fost şi Vrăbioru. Va fi iureş în zilele următoare pentru că ambulanţa nu avea dotări”.

Ştefan Vrăbioru, fostul jucător al Astrei, a murit în 1999 şi a fost adus tot la Floreasca, dar nici atunci ambulanţa nu era dotată corespunzător.

Patrick Ekeng a decedat vineri seară după o oră şi jumătate de resuscitare la Spitalul Floreasca. Purtătorul de cuvânt al spitalului a dezvăluit că ambulanţa în care a venit fotbalistul nu avea dotările necesare pentru resuscitare.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.